„От място, което буди недоумение, в имение на мечтите!“ Семейството преобразява съборено имение и взривява мрежата

Преди години със съпруга ми купихме грозно старо имение, в което не се живееше! 😬😨 Никой не се беше замислял да го купи, но ние видяхме потенциал! 😏💪 Сега живеем в най-луксозното имение, което човек може да си представи! 🏚️➡️🏠 Вижте снимките преди и след невероятната му трансформация в тази статия! 👇

Никой не иска да купи това изоставено и разрушено имение, докато една семейна двойка не поема риска и сега не съжалява за нищо. По времето, когато семейството се нанесло в него, в него буквално нямало никакви условия за живот. Те трябвало да започнат всичко от нулата и им предстоеше дълга и трудна работа, която обещаваше да бъде извършена.

Състоянието му оставяло много за желаене. Дори приятелите и роднините изразили недоверие, едва ли възприемайки факта, че са виждали голям потенциал в него. Първоначалното му състояние не привличало никого и той останал изоставен в продължение на десетилетия. Между другото, сградата е построена през 1956 г.

На съпрузите са им били необходими години, за да завършат целия процес на обновяване, тъй като са направили абсолютно всичко сами, без да се обръщат към никого другиго. В по-голямата си част те са били силно вдъхновени от скандинавския стил. Всички стаи без изключение са претърпели сериозни промени.

След преустройството кухнята станала още по-голяма и сега разполага с голяма маса за хранене. Беше избран кухненски комплект в сиво, който идеално се съчетаваше с цвета на стените, както и с цялостния интериор. В кухнята е разположен и диван с кът за телевизор. Тук човек може да готви, да се храни и да си почива.

Основната спалня се оказа много удобна и атмосферична. Дървеното легло, многото растения и шарените завеси ѝ придават още повече уникалност и топлина. Има и много място за съхранение на книги.

Как ви се стори тази трансформация? Хареса ли ви?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh