„От място, което буди недоумение, се превърна в мечтано място за живеене!“ Новодошлите променили до неузнаваемост мизерния апартамент

4️⃣ месеца и нов апартамент е готов! 🏘️😍 Жената взела ситуацията в свои ръце и ремонтирала мизерното си жилище до неузнаваемост! 🧰💪 Тя изненада всички със снимките преди и след, които можете да видите в тази статия! 👇

Днешните герои са избрали това мизерно място години след като са живели в просторен и модерен апартамент. Целта им е била да закупят стар, да го променят до неузнаваемост и да му придадат най-желания вид според предпочитанията си.

Без да се променя разпределението на помещението, фоайето прие формата на тясно и дълго пространство. Подът е завършен с плочки. Що се отнася до стените, те са разделени на два цвята и са украсени с корнизи. По-близо до входа, от лявата страна, е разположен обширен склад с вградени места за сядане.

Кухнята е боядисана в светлосиви и тъмнозелени цветове. Мебелите са освежени и сега процесът на готвене и хранене е станал още по-приятен. Спалнята е основното помещение за отдих. Стената зад леглото е оформена по цветен и абстрактен начин.

Там може да се види и тоалетка, както и телевизор. Детските стаи също са проектирани по интересен начин. Има и балкон, където човек може да прекара времето си на чист въздух, да прочете книга или да се наслади на сутрешното кафе.

Банята е проектирана по минималистичен начин. Що се отнася до дизайна на тоалетната, стените са черни и изобразяват плуващи риби.

Разгледайте и споделете дали бихте искали да живеете тук, или не!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh