„От приказка или фентъзи филм!“ Собствениците показаха прекрасната си къща и сега всеки мечтае да живее там

Ето как англичаните все още живеят в къщи от 18 век! 🏡😍 Нека да ги разгледаме отблизо и да видим как изглеждат отвътре! 🧐❓ Вижте снимките на интериора в тази статия! 👇

Днешната интересна статия е за една вила, разположена в Котволдс, един от най-красивите и атмосферни региони. Това място привлича милиони хора както със своята простота, така и с лукса си. То е заобиколено от природата и превръща в мечта да оставиш градския живот зад гърба си и да заживееш там.

Настоящите собственици са семейна двойка, която живее тук от 2020 г. насам. Когато все още са били туристи, те са били приятно изненадани от невероятната красота на региона и са решили да се сдобият с къща там винаги, когато имат възможност.

Тя прави впечатление, сякаш човек се е появил в приказка. Собствениците били най-щастливи, че са намерили такава къща и са я реновирали по свой вкус, като същевременно са запазили античната ѝ стойност.

 

Атмосферата тук е гостоприемна и превръща в мечта за всеки да остави градския живот зад гърба си и да заживее на такова прекрасно място.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh