„От холивудска сексбомба в обикновена домакиня!“ Начинът, по който се е променила Хюит, не оставя никого безразличен

Именно през 2013 г. Дженифър Лав Хюит се оттегли от общественото внимание и значително напълня! 😲😬Обективите на камерите тайно заснеха американската актриса, чиито скандални снимки можете да видите в тази статия!!!👇👇👇

За тези, които не знаят, Дженифър Лав Хюит е изправена пред срив в кариерата си през 2008 г. Емблематичната звезда от „Разбивачи на сърца“ имаше възходи и падения в дрезгавата си кариера на легендарна филмова звезда. Тя е запомнена и с ролята си в „Списъкът на клиентите“.

Именно през 2013 г. уважаемата филмова звезда се оттегля от общественото внимание. Бракът ѝ с Брайън и държането ѝ настрана от Холивуд доведоха до невероятно напълняване и загуба на еластичност.

Според някои достоверни източници злоупотребите и алкохолизмът на съпруга ѝ са свършили своята работа, като бившата сексбомба е загубила чара си и дори е станала неузнаваема.

През 2018 г. тя се завръща на екрана, като се появява в „311 Спасителна служба“. Скоро стана ясно, че тя се страхува от остаряването и започна да използва филтри и ретуширане.

През 2017 г. Лав се присъединява към социалните мрежи, което още повече развива самочувствието и публичния ѝ образ.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh