„Още една раздяла с Бенифър?“ Нека хвърлим светлина върху „сложната“ връзка на Афлек и Лопес

Афлек е забелязан, след като е напуснал дома, който е споделял с Лопес, и потвърждава това, от което всички се страхувахме! 🤐😞Кастрофата около семейството им взе нов обрат!😱🤫 Какво се случва и верни ли са слуховете за развод? 🤔🤨Вижте статията, за да разберете повече! 👇

Източници твърдят, че двойката има семейни скандали и е на прага на развод. Катастрофата, която се случва около семейството им, е взела нов обрат и сегашната ситуация оставя много за желаене. Връзката им е в центъра на разгорещени дискусии от вече дълго време.

Всичко започна, когато мъжът напусна къщата в Бевърли Хилс за 60 млн. долара, която доскоро споделяше със знаменитостта. Нещо повече, Лопес многократно е била забелязвана на публични места без него, което сякаш потвърждава това, от което всички се страхувахме.

Някои твърдят, че звездата от „Батман“ ще осъзнае какво е загубил и ще се опита да върне всичко, тъй като го удря самотата. В момента съпрузите успокояват приоритетите си, но предприемат опит да запазят всичко в тайна, без да предоставят повече подробности.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh