„Пак повтарям, тя не е безразлична към младежа!“ Шер остави феновете в недоумение с младия си романтичен партньор

„Скъпа, той е на възрастта на детето ти, престани!“ 😠✋ На 77-годишна възраст Шер започна да се среща с 37-годишен мъж и предизвика горещи дискусии 😲🫢 Можете да видите техните любовни снимки в статията ⬇️⬇️⬇️

Шер винаги е впечатлявала обществото, но този път отиде твърде далеч. Шер без съмнение показа на целия свят, че е започнала любовна връзка на 77-годишна възраст с младия певец Александър Едуардс, който е на 37 години. След това всички започнаха да ги обсъждат в интернет.

Тези критики не притесниха необичайната странна двойка. Наскоро те се появиха заедно на червения килим и привлякоха вниманието на всички. Шер избра тъмносин гащеризон и сако, а гримът подсили външния ѝ вид.

Интернет зрителите забелязаха как се прегръщат и се гледат нежно. Мнозина писаха, че въпреки разликата във възрастта им, двойката изглежда прекрасно. Някои бяха развълнувани от това.

В едно интервю Шер спомена, че се чувстват щастливи заедно. Изглежда, че имат добри отношения и критиците само им завиждат. Какво мислите за това? Споделете мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh