„Парижко кътче в Швеция“ Жената показа малкия си апартамент и сега всеки мечтае да живее там

Преди да влезете в тази къща, никой нямаше представа колко невероятна е тя! 😮🫣 Една домакиня от Швеция показа апартамента си от 19 квадратни метра и остави всички без думи! 🤭🤐

Днешната жена нарича малката си къща „нейното собствено парижко кътче“. Вярвате или не, тя е не по-голяма от 19 квадратни метра и е проектирана в парижки стил, предаващ специална атмосфера в нея. Разгледайте я и споделете мнението си!

Намира се в пететажна сграда и разполага с балкон с невероятен вид. За мнозина не е нищо друго освен мечта да живеят тук.

Има само 22 апартамента. Освен че е малък, всеки апартамент тук изглежда стилно и разполага с всичко необходимо за живота.

Стените са боядисани в млечни цветове, което създава комфортна атмосфера вътре. Много хора категорично отказват дори да погледнат какво има вътре, тъй като е наистина малко, но в момента, в който влязат, всичко се променя.

Всеки един детайл от интериора е проектиран и подбран внимателно. По стените има и картини, една от които изобразява картата на Париж, което ни навежда на мисълта, че собственикът е лудо влюбен в него – града на любовта.

Във всеки апартамент има и балкон, откъдето човек може да погледне прекрасната гледка, да общува със съседите и просто да се отпусне.

Прекарването на време тук с чаша горещ чай или книга за четене е само мечта.

 

Има и обособено място за семейни събирания, където човек може да си направи барбекю и да води задълбочени разговори.

Тук винаги е слънчево и комфортно. Банята е наистина малка, но разполага с всички удобства. В същото време изглежда доста симпатично.

Има и специално място за съхранение на всички дрехи.

Не забравяйте да споделите мнението си с нас!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh