„Патешки устни и разглезена красота“ Въпреки че Райън отрича да се е подлагал на пластична операция, тези скандални снимки показват друго.

Ето какво са направили многобройните операции на една икона от 80-те години! 😬😧 Райън ужаси феновете с вида си след операциите, чиито снимки можете да видите в тази статия! 👇

Когато феновете погледнат Мег Райън, те онемяват, осъзнавайки какво са направили многобройните пластични операции на култовата актриса. Въпреки че е на 61 години, тя изглежда не по-малко от 20 години по-възрастна от възрастта си, както твърдят много хора.

Тя не веднъж се е подлагала на хирургически операции. Феновете ѝ обаче твърдят, че подобни модификации са я накарали да изглежда още по-зле.

Причината, поради която никой от режисьорите и продуцентите не иска да й предложи нови филмови роли, става съвсем ясна. Подобно на много други звезди в шоубизнеса, тя също не може да приеме естественото остаряване, страхувайки се да не загуби уникалния си чар.

„Нищо не е останало от красотата ѝ!“, „Когато хирурзите отидоха твърде далеч!“, „Иконата от 80-те години, която разби много сърца, сега е неузнаваема“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh