Патрик Суейзи: Отвъд „Мръсни танци“ Ето всичко, което трябва да знаете за пътя на актьора към успеха и личния му живот

В 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ светът каза „Сбогом“ на Суейзи! 🙏😢 Той остави красивата си съпруга сама и милиони хора в сълзи и скръб! 💔😫 Тогава той спечели сърцата ни като Джони в класиката „Мръсни танци“! 🎬Не след дълго обаче съпругата му намери нова любов и се омъжи за милиардер! 😉💌 За повече подробности – вижте статията! 👇

Много зрители ще си спомнят този актьор като Джони в „Мръсни танци“. Забележителните роли на Суейзи, невероятните висоти в кариерата му и значителният му принос не могат да бъдат оспорени. За съжаление той почина вследствие на рак на 57-годишна възраст. Въпреки че трагедията премина още през 2009 г., светът все още скърби.

Да се каже, че е постигнал огромни успехи в кариерата си и е оставил завинаги следа в киното, няма какво да се каже. Той се похвали със забележителна кариера и заслужено получи номинации за наградите „Оскар“ и „Златен глобус“, както и звезда в Холивудската зала на славата.

Той е силно повлиян от майка си и се запалва по танците. Любовта му към куршума е отвъд, но въпреки това му носи критики и осъждане от страна на връстниците му. Скоро той дори постига успех като филмова звезда.

Забележителните му танцови съчетания с Бейби, изиграна от Джей Грей, влизат в историята на кинематографията и се превръщат в класика. Що се отнася до личния му живот, най-голямата му любов е Лиза Нийми. Любовната им история е невероятна, но все пак не е толкова гладка, колкото изглежда. Жената преживява спонтанен аборт и двойката не може да има деца заедно.

През 2009 г. той умира от рак на панкреаса, оставяйки й наследство от 40 млн. долара. След няколко години живот на вдовица, тя намира нова любов, но все още пази спомените с покойния си съпруг.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh