Пенсионирани съпрузи намаляват размерите си и се преместват в двора на наследницата си, за да се наслаждават на остатъка от живота си

Дъщерята създава зашеметяваща „бабина къщичка“ за майка си, която се пенсионира, за да не й се налага да се премества в старческа общност! 😮👏 Вижте в какви условия има щастието да живее в тази статия! 👇👇👇

През далечната 2017 г. днешната героиня Мередит Станард беше на път да се пенсионира. Подобно на повечето си връстници, от нея се очакваше да продаде всичко и да се присъедини към общността на пенсионерите. Тя и партньорът ѝ обаче имали други планове.

Да живеят в двора на дъщеря си им се струва чудесна идея, която им открива много възможности. Дъщерята се казва Дрю и от години живее в модерна голяма къща със съпруга си в Сиатъл.

Тъй като мястото било достатъчно просторно, тя решила, че е напълно възможно да посрещне родителите си там. Когато Дрю споделила с приятелите си идеята, която искала да осъществи, всички те изразили недоверие и имали смесени реакции.

Много от тях признаха, че никога не биха направили същото поради липса на смелост и решителност. Докато други я поздравиха, хвалейки я за такава креативна и оригинална идея, но все още имаха сериозни съмнения, че тя наистина ще го направи.

Устройството не беше проблем за Мередит. Жената и дъщеря ѝ винаги са били честни и директни една с друга. Преди да извикат архитект, те се увериха, че Джейкъб (баща ѝ) не е против това. Така че започнаха работа.

Резултатите скоро зарадваха голямото семейство. Пенсионерите най-накрая се преместили в новата си къща, смятайки я за идеалното място за намаляване на размерите. Двойката им осигурила всичко необходимо. Те подготвили и малки мебели.

Минималистичният ѝ вид ги направил още по-щастливи и това решение било едно от най-добрите, които някога са вземали в живота си.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh