„Перфектното съчетание на модерно и традиционно!“ Ето една от най-завладяващите трансформации, на които сте попадали някога

Съучениците на дъщеря ми й се подиграваха, когато показа апартамента, в който живееше! След това реших да ги накарам да си върнат желанията! Като -годишна самотна майка, аз преобразих мизерния ни апартамент до неузнаваемост и завъртях главите на всички! Вижте крайните резултати в тази статия!

Днешните героини станаха 50-годишна жена и нейната дъщеря, която учи в гимназия. Заради таксата за обучение и липсата на финансови възможности семейството нямало друг избор, освен да се премести на такова мизерно място. То не е било ремонтирано от години, което оставяло много за оправяне.


Ето защо не им отнело много време да се решат на радикална промяна. Площта на апартамента била 80 квадратни метра и ремонтните дейности обещавали да бъдат доста предизвикателни и сложни. Въпреки това нищо не можеше да промени решението на майката.


Избрали английски тапети с различни шарки за стените във входа. Следващата задача била да се поставят гранитогресните плочки с орнаменти на пода. Вдясно от входа има антично огледало, както и отворена система за съхранение и малка дървена пейка срещу нея.

За подовата настилка в дневната е избрана дървена конструкция. Взето е решение стените да бъдат боядисани със светла боя, което визуално увеличава пространството. Вдясно от входа има стъклена витрина, в която е поставена колекцията от стъкло и порцелан на собственика.

В центъра е поставен луксозен диван. В близост до прозореца е разположена група за хранене.


Сега е ред на кухнята, където стените са боядисани в светлосиво, а на пода са поставени същите гранитогресни плочки, които са използвани за коридора. Собственикът е искал мивката да бъде монтирана в близост до прозореца. Стаята може да се похвали и с миниатюрна масичка за кафе и два стола.


В спалнята на собственика е направена ниша, в която е разположено мястото за спане. Стаята разполага с вградени гардероби с малки рафтове, както и с нощни шкафчета. Вляво от прозореца се появява хубава тоалетка.


Що се отнася до стаята на дъщерята, тук беше организиран гардероб, който беше покрит не с фасади, а с текстил. Тя притежава всички необходими атрибути за едно типично момиче.


Банята и тоалетната бяха обединени. За пода са използвани плочки, наподобяващи камък, а за стените – квадратни бежови плочки. Тук са инсталирани пералня и сервизна секция.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh