„Пит, виж какво си загубил!“ Анджелина Джоли се появява с Август Дил и потвърждава слуховете

Докато светът говори за Пит и Инес, Джоли също не си губи времето и намери нова любов! 😉💘 Холивудската актриса излезе с мъж, който ще ви се стори познат! 🤨🧐 Кой открадна сърцето на най-красивата жена и верни ли са слуховете? 🤔 За да откриете всичко – вижте статията! 👇

Вече изминаха години от развода на най-емблематичната холивудска двойка, но хората сякаш не са се примирили, че все още се надяват да ги видят отново събрани. Припомняме, че бившите съпрузи имат общо шест деца и продължават да са съквартиранти.

Докато актьорът е намерил любовта с бижутерка на име Инес и има големи планове с нея, за Джоли се съобщава, че все още живее живота на самотна жена. Неотдавнашната ѝ поява с Огюст Дийл обаче повдигна въпроси. Според слуховете между двете филмови звезди е имало химия на снимачната площадка на „Сол“.

Той е с 12 години по-млад от Пит и изглежда не по-малко красив и привлекателен от актьора от „Мистър и мисис Смит“. Мненията за техния съюз се различават значително.

„Най-добрата новина за днес!“, „Най-великата двойка на всички времена“, „Тя заслужава щастие и любов“, „Той дори не може да стои до Пит“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh