„Пластичният ѝ хирург трябва да е в затвора!“ Ето как изглежда Мелани Грифит след катастрофата с пластичната операция

Бандерас би се ужасил да види Грифит сега! 😱🤢 Дори верните фенове едва ли ще разпознаят актрисата след поредицата от неуспешни операции! 😳👎 6️⃣6️⃣-годишната Грифит разочарова всички с ужасяващия си вид! 😠😬 Бъдете готови да се уплашите, когато видите новите ѝ снимки в тази статия! 👇

Колкото и изненадващо да изглежда, тази жена е бивша съпруга на един от най-желаните актьори – Антонио Бандерас, и майка на култовата актриса Дакота Джонсън. Като някогашна красавица, която можеше да открадне сърцето дори на Бандерас, сега Грифит изглежда напълно неузнаваема.

Подобно на редица звезди от шоубизнеса и знаменитости, легендарната филмова звезда си е направила множество пластични операции и разкрасителни процедури в отчаян стремеж към вечна младост и красота. Периодичните посещения при хирурзи не са останали незабелязани, в резултат на което тя има напълно ново лице.

Напоследък любопитни папараци снимат Грифит, което предизвиква фурор сред последователите ѝ. Изненадващо е, че дори феновете на кралската особа едва ли са разпознали Грифит на тези скандални снимки. Да кажем, че повечето от тях бяха дълбоко разочаровани, няма какво да говорим.

„Остаряването с грация я е подминало“, „Пластичният ѝ хирург трябва да е в затвора!“, „Какво не е наред с лицето ѝ?“, „Разглезила се е до неузнаваемост!“, „Горкият Бандерас!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh