„Пластичният ѝ хирург трябва да е в затвора!“ Това е катастрофата, която пластичната хирургия е причинила на актрисата Мелани Грифит

Той щеше да се ужаси, ако видеше Грифит в този вид!😨😬 Тогава хората не можеха да не й се възхищават, но сега се изисква смелост, за да я погледнеш! 🫣😵‍💫 Тя развалила красотата си в името на вечната младост!🤮😤 По-добре седнете, преди да видите последните папарашки снимки в тази статия!👇

В продължение на много години двойката М. Грифит и А. Бандерас беше сред най-легендарните и трайни в киноиндустрията. Любовната им история обаче приключи и легендата на киното вече има нова съпруга – Никол Кимпел. Докато мъжът е щастлив в личния живот, Грифит продължава да се обръща към хирурзи и козметици.

Вярвате или не, тя вече е на 66 години. В името на вечната младост и красота тя се е разглезила до неузнаваемост. На някои дори им беше трудно да я разпознаят на последните папарашки снимки. Феновете дори иронично отбелязаха, че Бандерас ще загуби ума и дума, щом я види.

„Какво не е наред с лицето ѝ?“, „Какво я накара да се промени по този начин?“, „От икона на красотата в чудовище!“, „Имам нужда от очи, които не са виждали това досега“, „Стига интернет за днес“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh