„Плешив дебелак!“ Ексклузивни снимки на съпругата на Джаксън станаха тема на дискусии

Джаксън нямаше да повярва на очите си, ако беше видял майката на децата си години по-късно! 🫣😳 Начинът, по който се е променила Дебора Джийн Роу, е нещо, за което никой не е готов! 🫢😬 Вижте как изглежда сега в тази статия! 👇👇👇

Съюзът на Джаксън с една обикновена медицинска сестра повдигна много въпроси. Както Дебора сподели по-късно, всъщност те не са били влюбени и бракът им е приличал по-скоро на договор. Роу става майка на децата на Краля на попа и определено се гордее с това.

Бъдещата двойка се среща за първи път в една болница. Роу била асистент на дерматолог, а Джаксън дошъл за лечение на витилиго. Тъй като партньорката на Майкъл била против това да има деца, Роу предложила помощта си и Джаксън бързо се съгласил.

Както споделя тя, това е било нещо като подарък, тъй като е искала да даде на Майкъл радост и щастие. През 1996 г. двамата узаконяват връзката си. През 1997 г. тя ражда сина им, а след година имат и дъщеря.

След развода им Майкъл е този, който се грижи повече за децата им, отколкото Роу. За щастие жената получава от Джаксън 8 милиона долара и къща в Бевърли Хилс.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh