Последните снимки на Карла Бруни разкриха неуспешните последици от козметичните ѝ интервенции

Карла се превърна в поредната жертва на пластичната хирургия, за която определено съжалява😞💔“Къде е естествената ти усмивка?“, „А ти си платила и за нея?“, смущават се феновете😳😣

Неотдавна 49-годишната Карла Бруни беше в центъра на вниманието на феновете си по време на посещение в Атина, за да се изяви на сцената. Те забелязаха, че външният вид на Карла се е променил напълно․ Когато снимките ѝ от събитието се появиха в интернет, всички започнаха да я обсъждат, твърдейки, че е използвала пълнители, в резултат на което лицето ѝ е придобило неестествен и подут вид.

Много хора дори намериха прилика с външния вид на „Жената котка“ и останаха недоволни от новото ѝ лице․ Фенове написаха под снимките ѝ, че вече е отишла твърде далеч с козметичните интервенции.

Как да не споделите стари снимки на невероятната красавица Карла Бруни! Прочутият модел стана известен по целия свят с естествената си красота, преди да реши да предизвика остаряването по изкуствен начин. Нейните снимки предизвикват дискусии сред феновете ѝ.

Карла Бруни през 1990 г.

През 1990 г.

През 2003 г.

През 2006 г.

През 2010 г.

А ето как изглежда сега!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh