„По-големи бедра и гънки от мазнини!“ Несъвършената фигура на Дженифър Лопес в спортно облекло предизвиква сензация

Папараци уловиха нещо, за което феновете не бяха готови! 😳😟 Неподправената фигура на Лопес в тесни спортни клинове беше уловена от камерата, чиито снимки можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Неотдавнашният външен вид на Дженифър Лопес се превърна в заглавие за всички. Неостаряващата красавица накара някои от феновете си да се разочароват от променения ѝ външен вид и загубата на еластичност. Това, как изглеждаше фигурата ѝ в спортни клинове, беше голяма изненада.

Външният вид на холивудската дива не остана незабелязан и предизвика фурор в социалните мрежи. Изглежда, че Лопес е възприела по-спокоен и отпуснат стил, като е престанала да се фокусира върху всеки натрупан килограм.

Това не успя да избегне и специалното внимание на верните фенове на звездата, тъй като никой не беше готов за такъв неочакван обрат. Те бяха силно разочаровани, когато видяха тези гънки от мазнини и загубата на еластичност по краката ѝ.

Лопес продължава да е в центъра на вниманието, като не спира да бъде една от най-обсъжданите знаменитости, които шоубизнесът познава.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh