„По-добре ли е без грим?“ Дори съпругът на Виктория Бекъм никога не я е виждал без козметика

„Изглежда като 18-годишна без грим!“😍Накрая Виктория реши да разкрие естественото си лице и да даде на феновете си урок по козметика🤗❤️It уникална възможност, вижте сами here⬇️⬇️⬇️

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм са една от най-красивите и елегантни звездни двойки. Въпреки това се носят слухове, че връзката на двойката не винаги е била толкова прекрасна, колкото много хора си мислят. Но двойката показа, че тези слухове не могат да навредят на семейството им.

Те винаги казват най-хубавите неща един за друг и споделят снимки от сладката си връзка онлайн. Има един интересен факт, че Виктория никога не се появява никъде без грим, дори и пред съпруга си. Но наскоро тя реши да покаже на феновете си как да използват правилно козметиката.

В началото на видеото тя беше напълно без грим и с чисто лице. Тя сподели, че има проблем с веждите си и е озадачена от нарастващата им рядкост с течение на времето. „Ето как наистина изглежда лицето ми без никакъв грим. Можете да видите колко тънки са веждите ми в действителност.

Ето от колко елементи се нуждая, за да имам красиво лице“․ Във видеото можете да видите как тя рисува всяко косъмче с молив и не използва сенки за веждите си. Но се оказа, че си е направила микроблейдинг и това ѝ помага поне малко.

Какво мислите за естествената красота на Виктория?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh