„По-красива от Мидълтън!“ Предполагаемата любовница на принц Уилям се появи на коронацията на Чарлз III

„Кейт едва понасяше любовницата на съпруга си!“ 💑😡 Без дори малко срам, любовницата на принц Уилям се усмихваше на съпругата му 🙄Всичкото внимание беше насочено към външния й вид и поведениетоօr на коронацията 👑🙍‍♀️ Ситуацията е неприятна, убедете се в статията ⬇️

Докато мнозина наблюдаваха общуването на принц Хари с членовете на кралското семейство по време на коронацията, някои веднага забелязаха нещо по-интересно. Други обърнаха внимание на поведението на Кейт Мидълтън. Наскоро стана известно, че бившата ѝ приятелка Роуз Ханбъри ще присъства на коронацията. През последните години мнозина твърдяха, че между нея и принц Уилям е имало любовна връзка.

Първите слухове се появиха още през 2019 г. и много журналисти потвърдиха тази информация. Те заявиха, че романтичната връзка между принца и приятелката му не е тайна. Получи се така, че британското кралско семейство дори заведе съдебни дела срещу таблоидни публикации.

Все пак ще отбележим, че Роуз Ханбъри е съпруга на Дейвид Роксавидж, който е 7-ми маркиз на Чолмъндели и лорд Велик Чембърлейн. Изглежда, че Кейт не одобрява близостта на Роуз с кралското семейство. По време на скандала с изневярата на принц Уилям Кейт прави всичко възможно да избягва публични събития, на които присъстват Роуз и съпругът ѝ.

„Със сигурност никой не знае точно какви отношения са имали. Но вече е ясно, че Роуз е истинската съперница на Кейт“, твърдят вътрешни лица. Така интернет потребителите с нетърпение очакват новини за отношенията между принцесата на Уелс и бившата ѝ приятелка.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh