„По-младата версия на „Хубава жена“!“ Дъщерята на Робъртс и Модър се появява рядко в публичното пространство

На адрес 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ Робъртс и Модър посрещат дъщеря си! 😍 Минаха години и малката Хейзъл вече не е същата! 🧐🤔 Тя дори е надраснала родителите си на ръст и е готова да краде момчешките сърца! 😉💘 Хубавицата показа порасналата си дъщеря, чиито последни снимки можете да намерите в тази статия! 👇

Двойката Джей Робъртс и Д. Модър се смята за една от най-примерните и трайни в шоубизнеса. Легендарната актриса, запомнена най-вече с ролята си в „Хубава жена“, и съпругът ѝ са неразделни повече от 20 години и посрещат близнаци и син.

Никой няма да отрече, че времето лети бързо! Техните абсолютно очарователни деца вече са пораснали и са готови да надраснат родителите си. Дъщеря им близначка се появи рядко публично на фестивала в Кан заедно с баща си и изненада приятно всички.

Струва си да споменем, че баща ѝ работи като талантлив хореограф за филма „Денят на флага“, а С. Пен го режисира. Въпреки че Хейзъл нямаше никаква роля там, тя, така или иначе, се появи с баща си, за да покаже своята непоколебима подкрепа и отдаденост.

Голямо внимание беше отделено на самото момиче, а не на баща ѝ. Тя е пораснала и се е превърнала в копие на легендарната си майка. Поразителната им прилика не позволи на никого да остане безразличен, като моментално се превърна в тема на разгорещени дискусии. Тя се появи в доста семпла визия, състояща се от скромна свободна рокля.

Косата ѝ също беше вързана на обикновена конска опашка, но зад тази простота се криеше някакво усложнение и елегантност.

Струва си да добавим, че въпреки голямото си състояние и големия си успех, Робъртс остава сред най-земните знаменитости, които поставят на първо място благополучието на децата си, вземайки голямо участие в тяхното възпитание. Съобщава се, че тя не им позволява да имат социални мрежи и да бъдат максимално защитени от очите на обществеността.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh