„По-скоро като музей, а не като къща!“ Собствениците отвориха вратите на апартамента си от 1880 г. и оставиха всички без думи

Обзалагаме се, че никой от вас не е виждал толкова фантастичен апартамент! 🏤😍 Никой не се замисляше дори да влезе в него, но в момента, в който собствениците показаха вътрешността, всичко се промени! 😉👍 Хората не могат да не мечтаят за този апартамент! 🤩🫠 Вижте снимките на интериора му в тази статия! 👇

На пръв поглед това е един обикновен апартамент с типичен вход и малък двор. Ето защо това, което всъщност изглежда отвътре, беше голяма изненада за всички. Всеки път, когато хората влязат в него, не могат да не си мечтаят и те да живеят на такова фантастично място.

За мнозина думите не са достатъчни, за да опишат колко уникално и естетически красиво е то. Апартаментът, за който говорим, се намира на четвъртия етаж и датира от 80-те години на XIX век. Въпреки че е претърпял значителни промени, той все още запазва историческата си стойност.

Площта му е общо 84 квадратни метра. Във всекидневната, която се отличава с бежови стени, перфектно съчетани с вратите, могат да се открият два големи прозореца с прекрасна гледка. Най-интересната част в него е печката, която може да се нарече „истинското съкровище на този апартамент“.

Кухнята може да се похвали със скандинавски интериор и елементи, които доставят удоволствие на окото. Тя се отличава и с ретро детайли и винтидж аксесоари, които правят атмосферата още по-уникална. В този апартамент има две спални, които могат да се похвалят с не толкова големи, но приятни балкони, където не е нищо друго освен удоволствие да се насладите на сутрешното кафе.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh