„Превърнах се в икона на стила на 80 години!“ След като гримьорът преобрази баба, тя стана неузнаваема

„Нищо не е останало от една сбръчкана баба!“ 👵🏻➡️👩🏻‍🦰 Гримьорката направи чудеса с тази възрастна жена🪄💄Тя доказа, че има златни ръце 💛 Интернет потребителите останаха възхитени, след като видяха крайния резултат, който е в статията ⬇️

Следите на времето остават върху лицето на всеки човек. При някои хора процесът на стареене е по-забележим. Въпреки че съществуват хирургически и медицински методи за подмладяване, те не гарантират 100% резултати. Но една гримьорка от Англия е взела магията на грима в свои ръце.
Момичето решило да отърве леля си от 30 години с помощта на грим. Красивият грим бил истински подарък за бабата.

За да постигне желания ефект, гримьорката Джулия използва фон дьо тен, специален праймер и комбинация от перлени и матови сенки. В резултат на това тя замаскира старческите петна и тъмните кръгове под очите.
Гримьорката подчерта значението на правилния грим. В интервю за журналисти Джулия сподели най-често срещаните грешки, които правят всички начинаещи в света на грима.

Много хора използват изкуствени мигли или неравномерна очна линия. Някои гримьори също така често допускат грешки при избора на сенки.
Преди да започне да се гримира, Джулия нанася праймер и е важно да не се пести от този продукт. Жената подчертава, че е много важно да се избере правилният праймер, за да се създаде идеалната основа за грим.

Много гримьори не харесват блестящите пигменти, когато гримират по-възрастни жени. Но Джулия твърди, че всеки изисква свой собствен имидж и не можем да приемем едни и същи правила за всички. Резултатите от грима на леля Джулия буквално възхитиха всички интернет потребители.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh