Преди да влязат в мазето, хората нямаха представа, че ги очаква нещо прекрасно

На пръв поглед това е обикновено имение, но когато влезете в мазето му, пред вас ще се открие цял нов свят! 😮🫣 Ето го и „вълшебното“ мазе, чиито снимки можете да видите в статията! 👇👇👇

Наистина има голям брой къщи, чийто лукс и комфорт карат хората на Глобуса да мечтаят да живеят в тях. Днешната история е за една на пръв поглед обикновена къща, която крие голяма тайна в мазето си.

Тя се намира във Вашингтон на територия от, вярвате или не, 1,6 хектара, състояща се от приблизително 1100 квадратни метра. Луксозният ѝ интериор и модерният ѝ дизайн превръщат живота в нея в мечта.

Има осем бани, седем спални, двуетажна кухненска зона, както и библиотека. Могат да се намерят също музикално студио и много места за забавление.

Общо в подземната част на несъществуващия град има 15 заведения, сред които салон за татуировки, различни магазини, масажен салон, кино, поща, дори ресторант, салон за красота, градската администрация.

Това невероятно имение е проектирано от П. Кулинан, който придобива популярност още през 70-те години на миналия век и става известен с оригиналните си и понякога дори нереалистично изглеждащи вариации в дизайна на сложни сгради.

За абсолютно уникалното имение той иска 4,5 млн. долара. Много хора смятат Патрик за невероятно талантлив човек, който истински цени изкуството и има здраво чувство за хумор.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh