„Преди и след е невероятно!“ Ето как синът сам ремонтира банята в апартамента на майка си

„От мизерна баня в перфектна!“ 😲 Синът ремонтира до неузнаваемост банята в апартамента на майка си и се изненада от резултата 🤩👏 Вижте какво имат сега, тук 👇👇👇

Този мъж дошъл на гости на майка си и за да я зарадва, решил да ремонтира банята. Не можел да наеме работници заради финансите, затова направил всичко сам. Трябвало да смени водопроводните инсталации, подовете и стените. Оказало се, че е успял да превърне плановете си в реалност. Ето как е изглеждала ситуацията преди ремонта.

Мъжът купил всички необходими материали и похарчил шестдесет хиляди рубли. И всичко това не било напразно, защото резултатът бил чудесен.

Цветът на плочките бил избран от майката на мъжа. И така, мъжът се захванал за работа! Той демонтирал стария отопляем държач за кърпи и на негово място монтирал заместител от полипропилен. Но това бил единственият процес, при който не могъл да се справи без водопроводчик.

Мъжът направил профил от влагоустойчив гипсокартон, след което заменил неизползваемите кабели. За целта използвал поялник, а след това започнал да полага плочките.

Когато положил плочките напълно, най-накрая инсталирал нова баня. След това поставил плочки по стените и сменил канализационните тръби. Избрал е бяла облицовка за тавана.

Това е толкова красив краен резултат! Човекът със сигурност е изненадал всички с работата си. Той е свършил цялата работа сам и мама му е благодарна!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh