„Преди и след е невероятно!“ Това момиче винаги е било самотно заради теглото си, след което се променя до неузнаваемост

„От огромен кок до перфектен модел!“😱Всички ученици в класа тормозели това момиче заради теглото му, но сега мъжете са луди по нея🤤😍Вижте как изглежда в статията👇👇👇

Бриана Бонд знае добре какво е да бъдеш осмиван от съучениците си. Момичето винаги е било пълничко, дори в началното училище. Още в първи клас теглото ѝ е 45 кг и всяка година наддава на тегло.

Когато била на 9 години, тежала 84 кг и дори й било трудно да ходи. Често спирала, за да си почива. Всеки ден съучениците ѝ се присмивали и тя чувала критики в училище.

Тя напълняла, защото родителите ѝ винаги разглезвали момичето и Бриана постоянно ядяла сладкиши и нездравословна храна. Цялото семейство винаги ходело на ресторант за бързо хранене. Но от всички членове на семейството само момичето започнало да наддава на тегло.

Осъзнавайки, че въпросът вече е сериозен, родителите се обърнали към лекарите. Тогава станало ясно, че няма никакъв здравословен проблем и лекарите поставили диагноза затлъстяване. Наложило се момичето да се храни диетично, да ходи много пеша и да спортува.

След това момичето вече не ядяло сладкиши и нездравословна храна. Родителите и децата се разхождали по няколко километра всеки ден. Момичето започнало да ходи на плуване, заело се с бягане и баскетбол.

Бриана често била уморена, не можела да свърши нищо и винаги се чувствала гладна. Тя казва, че често мразела родителите си, защото не ѝ позволявали да яде сладкиши. Но пухкавото момиче бързо губело тегло. В училището забелязали, че Бриана се променя към по-добро с всеки изминал ден.

Така Бриана не само се отървала от подигравките, но и постигнала успехи в спорта. Тя е на 13 години, когато участва в Олимпийските игри. Сега тя споделя тайните на успеха с тези, които имат същите проблеми с теглото.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh