„Преди светът да узнае името ѝ!“: Как е изглеждала Лорънс по време на първата си роля, никой не може да остане безразличен

Виждали ли сте Дженифър Лорънс по време на първата ѝ филмова роля? 🧐😲 Ето как е изглеждала преди да добие популярност! 😱 Феновете са разочаровани! 😢💔

Само малцина знаят, че тази актриса е напуснала училище и е продължила актьорската си кариера в индустрията, без да подозира, че в бъдеще ще бъде световноизвестна и изключително успешна актриса.

Колкото и изненадващо да изглежда, за първата си филмова роля тя е трябвало да покрие лицето и тялото си. Носела е спортен костюм и маска като символ на спортен отбор. Знаете ли, че?

По онова време хората дори не са познавали лицето ѝ и тя е имала само малък брой фенове. Отнело ѝ е известно време, за да се утвърди като търсена и успешна филмова звезда.

След ролята си в телевизионния сериал тя получава второстепенни роли, които първоначално не ѝ носят слава и голям успех. Филмът, в който участието ѝ я превръща в легенда на киното, е „Х-Мен: Първи клас“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh