„Преди сивата коса и бръчките!“ Как е изглеждала партньорката на Рийвс в младостта си, предизвиква смесени реакции

Виждали ли сте някога годеницата на Рийвс, преди косата ѝ да посивее? 🧐🤫 В мрежата се появиха архивни снимки на приятелката на актьора от „Матрицата“ и вие също можете да ги видите в тази статия! 👇👇👇

Вероятно няма човек, който да не познава този известен и успешен холивудски актьор. Той отпразнува 50-ия си рожден ден. Рийвс е смятан и за един от най-благородните и щедри знаменитости с голямо сърце.

Легендарната филмова звезда често се появява с любимата си годеница А. Грант, с която споделят вече няколко години вечна любов и пълно разбирателство. Необичайният външен вид на артиста винаги е бил обект на дискусии.

Хората не пропускат нито една възможност да „напомнят“ на холивудския актьор за обикновеността на приятелката му. Само малцина знаят, че косата ѝ започва да посивява още през 20-те години и тя никога не се е опитвала дори да скрие този „недостатък“, приемайки естествената си красота.

Ето и редките ѝ снимки от личния архив, които напоследък се споделят в социалните мрежи. Ето как се е развивала през годините. Погледнете!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh