„Предложение по телефона и семейни драми!“ Някои неочаквани факти за брака на Джаксън и Пресли

Какво е развалило брака на Джаксън и Мари Пресли и защо не са имали деца? 🤔🧐 Нека навлезем в детайли за техния романс и да открием истината! 😮😳За ексклузивни снимки – вижте статията! 👇👇👇

Не всички знаят, че М. Джаксън е била втората съпруга на Л. Пресли. Романтичната им връзка започва едва през 1992 г. Пътищата на бъдещата двойка се пресичат за първи път на вечеря благодарение на общ приятел.

Първата им среща е през 70-те години на миналия век. Малко след първата им среща Лиза се омъжва за Дани Киф, който става неин първи съпруг. По това време Джаксън е само неин приятел.

Не всички знаят, че Джаксън я е помолил да се омъжи за него по телефона, след като жената го е подкрепила по време на разследването през 1993 г. Скоро те официално обявяват своя съюз.

Една от най-забележителните им публични изяви е през септември 1994 г., когато легендарният певец я целува на церемонията по връчването на Видеомузикалните награди и разпространява слухове в медиите.

Скоро двамата създават семейство, но за техен лош късмет брачният им живот е изпълнен с препятствия. Мнозина твърдят, че злоупотребата с наркотици на поп певеца е причинила повечето от проблемите, с които са се сблъскали, докато са били женени. Бракът им официално приключва през 1996 г.

Струва си да се спомене, че Пресли е имала четири деца от предишния си брак и е изпитвала натиск да има деца от попзвездата.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh