„Прекалено разкриващо за 48-годишна жена!“ Пикантният образ на Чарлийз Терон за публиката предизвика сензация

„Рокля с разрези по бедрата и под бюста!“😱Шарлиз си мислеше, че току-що е навършила 20 години и остави всички без думи с разкриващото си облекло🤤😲Вижте провокативната ѝ визия тук👇👇👇

Неотдавнашна снимка на Чарлийз, облечена в уникален тоалет с прорези по бедрата и под бюста, остави всичките ѝ фенове в шок. Холивудската звезда се появи на пресконференция в Рим в ярък тоалет.

Чарлийз е работила с известен фризьор, за да създаде невероятна визия за втория ден от престурнето.
Терон носеше бронзов грим и беше с пусната коса. Тя носеше дълга рокля в кралско синьо. Дори и на тази възраст тялото на артистката беше подчертано от американската яка-ръкавица. Роклята има различни изрязани части по бедрата и под бюста.

Чарлийз носеше подходящи ботуши на платформа до глезена. Преди събитието звездата взе участие във фотосесия, по време на която позира на балкона на хотела. Актрисата гордо позира за снимката и написа под фотоса: „Ден втори“․

Новата визия на Чарлийз спечели сърцата на феновете. „Красива рокля“, „Чарлийз, ти си нереална красавица“, „Стилен избор“, „Изглеждаш невероятно“, „Най-луксозната жена“, „Не биваше да се обличаш така на твоята възраст“, „Ужас, как си позволи да направиш това?“, пишат интернет потребители.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh