„Преобразяването на годината!“ Съпрузи купуват мизерен апартамент и го превръщат в мечтано място за живеене

Никой не вярва, че това е същата къща! 🫣😳 Съпрузите купиха стар апартамент и го промениха до неузнаваемост! 👏😮 Те взривиха интернет със снимките „преди“ и „след“, които можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Днешните герои са съпрузи, които отдавна са търсили мечтания дом, но са имали ограничен бюджет. Накрая намерили подходяща, която сякаш отговаряла на всичките им нужди и изисквания. Тя обаче определено се нуждаеше от по-свеж вид.

Точно за тази цел те се обърнали към специалист – дизайнер, който да ги насочи по правилния път и да превърне идеите им в реалност. Благодарение на доброто разпределение не се наложиха промени в кухнята. Стените са декорирани с текстурирани тапети.

За коридора са избрали светли тапети. Стената, на която се окачват вещите, е облицована с практични плочки. На нея има и голямо огледало в стилна рамка с осветление.

В зоната за гости е избран инженерен паркет. Помещението съчетава място за отдих и детска стая. Спалнята също е проектирана по модерен и минималистичен начин.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh