„Прикован на легло, остава му малко време!“ Последната новина за Уилис съкруши всички

Сърцата на феновете се разбиха на парчета след тези кадри! 💔🙁 Дъщерята на неизлечимо болния актьор сподели трогателна снимка и щурмува мрежата! 😐😱 Вижте ексклузивната снимка в тази статия! 👇👇👇

Последователите на 68-годишния Б. Уилис, една от най-великите, легендарни и успешни звезди на екшън киното, нямаха думи да изразят разочарованието си в момента, в който видяха как изглежда техният идол в киното.

Неговата наследница сподели прочувствени кадри, като по този начин разби сърцата на всички фенове. Вижда се как Уилис лежи на леглото и нежно докосва лицето на дъщеря си, която е дошла да покаже съчувствието и подкрепата си към актьора от екшън филмите.

Веднага стана ясно, че деменцията напредва и киноидолът прекарва по-голямата част от времето си, прикован на легло. Според някои източници на емблематичната филмова звезда му остава не повече от 1 година в тази статия и това може да е последната му Коледа.

„Сърцето ми току-що се пръсна на парчета!“, „Всички чакаме да се случи чудо“, „Актьорът, без когото индустрията няма да е същата!“, „Изпращам молитви“, „Бог да закриля теб и семейството ти“, „Няма добри новини…“.

„Единственият актьор, когото смятам за истинска легенда в Холивуд!“, „Всичко ще бъде наред. Просто вярвайте в него!“, „Какъв трогателен образ!“, „Какъв трогателен образ!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh