„Прилича на истински бездомник“ Снимки на Ванеса Паради на почивка със сина ѝ предизвикаха недоволни реакции

Ванеса определено не биваше да се появява на публично място по този начин!“ 😬🫣“Какъв звезден образ е това? Явно парите й са свършили за дрехи“, разочаровани са феновете😖🙄

Бившата партньорка на Джони Деп – Ванеса Паради, реши да отиде на почивка във Франция с 18-годишния си син Джак.

Папараци забелязаха 47-годишната Ванеса, когато тя излезе навън, за да си купи багети за закуска. Очевидно е, че тя щастливо си почива със сина си и неговата приятелка, която е моделът Камил Янсен. Става ясно, че те са я поканили да се присъедини към тях.

Джак и Камила са изградили любовна връзка и открито показват обичта си един към друг в социалните мрежи.

След тези снимки феновете изразиха недоволството си от външния вид на Ванеса․ Според феновете тя прилича на бездомник заради облеклото си, което предизвика критики. След такава публична поява става ясно, че Ванеса не се интересува от външната красота. Тя просто се наслаждава на почивката си и избира удобни дрехи за себе си.

Разбира се, изненадващо е да я видим в този вид, но в крайна сметка Ванеса трябва да се отпусне и да се наслади на спокойствието след многото съдебни проблеми. Тя е поела отговорността да бъде всеотдайна майка и талантлива художничка, за което я хвалят верните ѝ фенове.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh