Приятелят ми иска пари, които получавам от къщата, дадена от баща ми, и ето какво решавам да направя

Той иска 50 процента от парите и вижте какво ще се случи след това в тази статия!

Днешната интересна история разказва за едно 18-годишно момиче, което предложило на приятеля си за три месеца да се премести при нея, без да каже, че е собственик на двуетажна сграда и че етажът под нея е отдаден под наем. Къщата е била подарена от баща ѝ.

Тя намерила за уместно да даде долния етаж за 500 долара като пасивен доход. Въпреки че мъжът нямал представа, че апартаментът, в който живеели, всъщност принадлежал на момичето, тя не поискала от него да плаща наем или комунални услуги.

Единственото, което си поделяха, бяха парите за пазаруване на хранителни стоки. Всичко било наред до един ден, когато наемателят на долния етаж почукал на вратата и съобщил, че фризерът е спрял да работи. Той предложил да го поправи или да купи нов.

След като мъжът научил истината, веднага започнал да крещи на момичето, наричайки я зла и егоистична личност. Започнал да я обвинява, че е скрила тази информация и се е държала зле с него. Вдигнал скандал, твърдейки защо е срещнал такова ужасно момиче.

Представете си само изненадата на момичето, когато той започнал да иска половината от парите, които идвали от наема. Тя не можела да разбере за какво става дума и защо трябва да му дава тези пари. Скоро момичето съобщило на баща си, който я подкрепил.

Момчето обявило края на връзката им и сложило край на тяхната глава.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh