„Просто този път не е развод“: феновете са объркани, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са на прага на развод

Феновете не са готови за такива промени!😱🫢Сериозен конфликт между Лопес и Афлек може да доведе до евентуален развод😳Но най-накрая каква е причината?🤔

Скорошният конфликт между Дженифър Лопес и законния ѝ съпруг Бен Афлек се превърна в повод за безпокойство за всички фенове.
Според вътрешен източник ситуацията е по-сложна, отколкото феновете на Лопес биха могли да очакват. Оказва се, че съпрузите имат сериозен конфликт, който може да доведе до сериозни последствия.

Бен вече е 50-годишен мъж, дори с три години по-млад от Дженифър, но по характер е по-спокоен човек в сравнение с Лопес, която е известна със своята позитивност и енергия. Дженифър е много целеустремена и самоуверена жена. Тя винаги се стреми към повече в работата и в личния си живот.
Бен, в сравнение с Лопес, винаги избягва стреса. Оказва се, че една взискателна и много енергична съпруга живее до един спокоен мъж. Бен отглежда и трите си деца от предишния си брак с Дженифър Гарнър, както и близнаците на Дженифър.
Но бизнес начинанието на Дженифър може да усложни отношенията им. Тя убеждава съпруга си да работи с нея по филма „Неудържим“ в главната роля и като продуцент. Но по време на подготовката за снимките възникват проблеми и те започват да се карат все по-често.

Очевидно този съвместен проект може да разруши отношенията им, точно както се случи с Анджелина Джоли и Брад Пит след съвместния им филм „Край морето“.
По време на наградите „Грами“ хората забелязаха недоволното лице на Афлек до съпругата му. По-късно папараци забелязаха, че двойката се кара, когато Бен затръшна вратата на колата в знак на неудовлетвореност. След това следващият спор не търпя дълго отлагане․ Те се скараха на премиерата на филма „Майка“.

Двойката се бори да разреши брачните си проблеми. Никой не е готов за факта, че тази някога прекрасна любовна история на Бен и Дженифър може да завърши зле․

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh