„Раждам близнаци на 48 години!“ Известната актриса Хилари Суонк роди на 48 години и сподели снимки с бебетата си

„Всички фенове чакаха тази снимка!“🤗Накрая семейството на Хилари се увеличи и тя сподели снимка, на която държи бебетата си😍🥹За да видите сладката снимка, разгледайте статията👇👇👇

48-годишната знаменитост Хилари Суонк веднъж сподели пред феновете си, че иска да стане майка и сама ще роди бебето си. Всички фенове на звездата се зарадваха, когато научиха, че актрисата е бременна, и подкрепиха двойката. Хилари имаше различни връзки и накрая официално се омъжи през 2018 г. за бизнесмен.

Така наскоро в семейството се родиха близнаци, за които актрисата разказа в социалните мрежи и зарадва феновете си. Обичаната актриса и продуцент Хилари Суонк роди близнаци – син и дъщеря, и сподели снимка на страницата си в Instagram. На снимката звездата стои с гръб към камерата и държи бебетата, докато гледа залеза над океана.

„Беше трудно. Но бебетата ми си заслужаваха“, написа тя под снимката. „Поздравяваме ви“, „Какво прекрасно семейство“, „Чудесно е, че имате близнаци“, пишат феновете. Да бъдеш майка е фантастично преживяване. Интернет потребителите оставиха най-много положителни коментари под снимките, като изразиха голяма радост.

Припомняме, че по време на бременността звездата винаги е спортувала и не е пропускала тренировки. Тя посещаваше различни светски събития и спечели милиони сърца. Много от абонатите й бяха озадачени, защото тя е спортувала през цялата си бременност и се страхуваха, че може да възникнат проблеми. Но всичко минало чудесно!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh