„Разведен на четвъртия ден от брака“: Ето как изглежда четвъртата млада съпруга на Кейдж

Ето я четвъртата млада съпруга на Кейдж, с която той се развежда дни след сватбата 😱🧐

Колкото и изненадващо да изглежда, този известен и изключително успешен актьор се е снимал отлично в над сто филма. Изпълнява главната роля в „Момичето от долината“, която му носи слава и сумата от 5000 долара.

През 90-те години на миналия век е в разцвета на кариерата си, като е известен най-вече с филмите „Face\Off“, „Leaving Las Vegas“ и т.н.

Признатият актьор придобива още по-голяма популярност за участието си във филми като „Национално съкровище“, „Ветроходци“ и „Призрачен ездач“. Той е бил човекът, който е разполагал с около 20 милиона долара.

Сред най-големите покупки, които някога е имал, е целият замък Нейдщайн. Цялата работа е била, че той е трябвало да сподели състоянието си с всичките си съпруги и всяка от тях е трябвало да получи някаква част от него.

Спонтанният му брак с Е. Койке повдига въпроси сред нетизените Изненадващо, те се развеждат на четвъртия ден от брака си.

Ето снимките, които са направени от папараци по това време. Мнозина смятат, че финансовите възможности на известния мъж са накарали момичето да го избере за съпруг.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh