„Разкриване на публичната им целувка по устните!“ Нека видим какво се крие във вътрешността на връзката на Джоли и брат ѝ

Целият интернет обсъждаше скандалната целувка на Джоли и брат ѝ пред камера! 🎬👄 В какви отношения са те и има ли той нещо общо с развода ѝ с Пит? 🤔 Вижте как холивудската актриса обясни публичната им целувка в тази статия! 👇

От само себе си се разбира, че особено след развода ѝ с Брад Пит животът на Анджелина Джоли се превърна в център на общественото внимание. Всички обсъждаха раздялата на една от най-легендарните холивудски двойки и скандалите им след развода.

Отношенията ѝ с брат ѝ Джеймс Хейвън обаче също се смятат за странни и предизвикват много въпроси. Ако вземем публичната им целувка по устните, тя бързо предизвика реакция и стана обект на разгорещени дискусии.

Цялата работа е в това, че Джоли не веднъж е твърдяла, че двамата имат много близка връзка и особено след трудното детство и травмите са се превърнали в най-големите си поддръжници. Хейвън описва баща си като високомерна личност, която се фокусирала върху грешките и недостатъците им.

В крайна сметка родителите им се развеждат през 1976 г., след което децата застават на страната на майка си. Съобщава се, че Хейвън е показал непоколебимата си подкрепа към Джоли след кончината на майка им и дискутирания развод на актрисата.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh