„Расте един бъдещ супермодел!“ Ето как изглежда синът на Джон Траволта и покойната Кели Престън

Съпругата му пренебрегва предупрежденията на лекарите и ражда сина им на 4️⃣7️⃣!👏 Именно на 2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣ семейството на Джон Траволта посреща Бенджамин! 😍👨‍👩‍👦 Минаха години и той се превърна в малък сърцеразбивач! 🫠💘 Вижте ексклузивните снимки на момчето в тази статия и се опитайте да не се влюбите! 👇

През 1989 г. по време на прослушването за филма „Експертите“ пътищата на Джей Траволта и К. Престън се пресичат за първи път. Те се женят след две години и са благословени да посрещнат три деца. Те, без съмнение, бяха сред най-издръжливите и примерни двойки.

Траволта цени ролята си на баща, споделяйки своите размисли по време на снимките на „От Париж с любов“ през 2002 г. Той изрази дълбочината на чувствата си към децата си, особено към Джет, която трагично почина на 14 години след пристъп, довел до фатален инцидент в банята.

Преди това, на двегодишна възраст, той е диагностициран с болестта на Кавазаки, която води до възпаление на артериите и увеличава риска от сърдечни усложнения. През 2000 г. се ражда дъщеря им Ела, която разширява семейството им и носи само радост и щастие.

Интересното е, че Кели забременява отново, но вече на 47-годишна възраст. Тя не се вслушала в съветите и предупрежденията на лекарите, като била решена да роди. През 2010 г. семейството посреща Бенджамин, който носи ново чувство за цел и радост.

Неговата поява внася спокойствие и хармония в семейството. Въпреки това се случва още една трагедия, когато Кели умира през 2017 г. заради рак на гърдата. Траволта прегърна самотното родителство. Ето как изглежда Бенджамин днес!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh