Рейчъл от „Приятели“ е остаряла и вече не е същата!: Далеч не всички харесват външния вид на Анистън от екрана

Любимата на всички Рейчъл от „Приятели“ показа посивялата си коса и лице в близък план! 🧐😮 Хората са на различни мнения за естествената красота на Дженифър Анистън! 😕

Дори да е на 50 години, не успява да попречи на Дженифър Анистън да зарадва целия свят с неостаряващата си красота и неувяхваща привлекателност. Мнозина твърдо поддържат мнението, че любимата на всички Рейчъл е остаряла като вино и все още изглежда невероятно.

Докато рекламираше продукт за грижа за косата, Дженифър показа посивялата си коса и лицето си в близък план, което доведе до смесени реакции. Посивелите кичури на косата ѝ и несъвършената кожа бързо станаха обект на разгорещени дискусии.

Интересното е, че далеч не всички наистина харесваха външния вид на 50-годишната актриса извън екрана. Някои смятаха, че тя изглежда още по-възрастна на възрастта си и напълно се е отпуснала.

„Благодаря ви за вашата честност и откритост! Всички го оценяваме“, „Единствената жена в Холивуд, на която ще се възхищавам завинаги!“, „Уау, тя изглежда невероятно и дори по-добре от много 25-годишни днес“.

Как ви хареса външният ѝ вид сега? Споделете мнението си по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh