Рицо от „Мазнини“ навърши 79 години! Ето как възрастта и годините са променили актрисата Стокърд Чанинг

Мнозина я помнят като Рицо в „Мазнини“, в когото всички бяха влюбени тогава! 😮😍 Малцина знаят, че емблематичният персонаж е изигран от Чанинг! 🫠👏 Минаха години, а тя вече е 7️⃣9️⃣! ⏳🤫 Легендата на киното е остаряла като хубаво вино, чиито последни снимки можете да намерите в тази статия! 👇


Известна с големия си талант, отлични актьорски умения и харизма, тази актриса безспорно е запомнена най-вече с пробивната си роля на Рицо в хитовия филм „Мазнини“, която я оформя като една от най-изявените актриси на всички времена. Пеенето, танците и другите запомнящи се роли определено влязоха в историята на кинематографията.


Дори и след 4 десетилетия хората помнят актрисата Стокърд Чанинг като Рицо, която приема емблематичната роля на 34-годишна възраст. Вярвате или не, изминали са повече от 40 години, а тя вече е на 79 години. Начинът, по който се е променила забележителната актриса, повдига много въпроси.


Някои искрено се възхищават на непреходната ѝ красота, докато други бързат да „обвинят“ филмовата звезда, че се е подложила на редица разкрасителни процедури в преследване на вечна младост и красота. Никой няма да отрече, че тя е остаряла като вино и все още продължава да пленява милиони.


Без значение колко години са минали , нейната страст към киното, невероятните висоти в кариерата и постиженията ѝ трудно могат да бъдат надценени. Значителният й принос и незаменимата й роля винаги ще я запазят като една от най-издигнатите фигури, които киното познава.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh