„Роден за моделиране!“ Дъщерите на Кидман и Ърбан се появяват за първи път на червения килим

На 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ те се женят и холивудската актриса става майка на две дъщери! 👩‍👧‍👧😇 Изминаха много години и малките момиченца вече са на 1️⃣3️⃣ и 1️⃣5️⃣ години! 🤫🧐 Фейт и Съндей вече са достатъчно пораснали, за да крадат сърцата наоколо! 😉💘Вижте скорошното им излизане в тази статия! 👇

Както всички знаем, емблематичната холивудска актриса има доста напрегнати отношения с осиновените си деца. Цялата работа е в това, че не след дълго след развода с Круз тя забрави за тях и не взе почти никакво участие в отглеждането им. Припомняме, че бившите съпрузи осиновиха две деца, като не можаха да имат деца по естествен път.

По-късно актьорът от „Топ Гън“ се ожени за К. Холмс, докато австралийската актриса намери любовта с К. Ърбан. Неотдавна тя се появи на церемонията по връчването на наградата AFI за цялостен житейски принос заедно със семейството си. Излизането ѝ беше забележително, тъй като тя доведе и двете си дъщери.

Сега публиката имаше чудесен шанс да види как са се променили малките. Съндей Роуз Ърбан е родена в Нешвил през 2008 г. и се интересува от режисура, а Фейт е родена през 2010 г. Интересното е, че са я кръстили така, тъй като никога не са се отказвали да имат още едно дете заедно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh