„Роден за моделиране!“ Кидман и Урбан се появяват с децата си на червения килим

Двамата се ожениха на адрес 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣! че са се оженили! 😮😍 Въпреки че нямат биологични деца заедно, актрисата се отнася към двете дъщери на съпруга си като към свои собствени! 🫠👏Съндай и Фейт вече са пораснали и са се превърнали в истински красавици, чиито скорошни снимки можете да видите в тази статия! 👇

Рядката поява на К. Ърбан и Н. Кидман на церемонията по връчването на наградата за цялостен житейски принос заслужава специалното ни внимание. Холивудските съпрузи се появиха с рядко вижданите си наследници. Изборът на емблематичната актриса падна върху разкошна рокля на Balenciaga, която ѝ придаде още повече елегантност и подчерта хет женствеността.

Що се отнася до Урбан, той се появи в черен смокинг с бяла риза и подходяща вратовръзка. Струва си да се отбележи, че Съндей и Фейт вече са съответно на 15 и 13 години. Съндей беше тази с бяла флорална рокля без презрамки, докато Фейт се появи в коралов ансамбъл.

Сестрата на Кидман и нейната племенница също присъстваха на събитието. Както появата им на Червения килим, така и неразделната им връзка получиха висока оценка и възхищение. Те оставиха дълбоко впечатление и получиха предимно положителни коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh