„Родителите са ужасени от решението му!“ Ето как е изглеждал този човек преди пластичните операции

„Никой не вярва, че това е същият човек!“ 😱 Човекът похарчил повече от 300 000 долара, за да придобие мечтаната визия, но решил да сподели архивни снимки 😵‍💫💔 Той е неузнаваем, вижте тук 👇👇👇

Името на този човек е Матео Бланко, който е похарчил над 300 000 долара и безброй пластични операции, за да придобие мечтания външен вид.

Когато майката на това момче видяла външния му вид за първи път след операциите, тя била объркана и дори плакала няколко дни.

Неотдавна снимки на момчето преди всякаква интервенция бяха разпространени в интернет и интернет потребителите бяха шокирани и съжалиха майка му. В крайна сметка майката е прекарала целия си живот до сина си, за да израсне той като възпитан и добър човек.

Хората започнаха да коментират снимката му относно външния вид на Матео. Мнозина писаха, че момчето вероятно има проблеми, свързани с психичното му здраве.

Някои го попитаха изненадващо дали е доволен от този резултат и сами си отговориха на въпроса: „Определено никой няма да хареса новия му външен вид!“

В коментарите има много различни мнения за външния му вид. Нямаше нито един човек, който да одобри образа му.

Какво мислите за промените на Бланко? Моля, споделете мнението си в раздела за коментари.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh