„Ромео и Жулиета през 1968 г. и сега!“ Ето как изглеждат Оливия Хъси и Леонард Уайтинг днес

Хъси е на 15, а Уайтинг – на 16 години, когато играят в 1️⃣9️⃣6️⃣8️⃣ „Ромео и Жулиета“! 😮 5️⃣5️⃣ години са минали оттогава, а филмовите звезди са неузнаваеми! 🧐😬 Влюбените тийнейджъри са остарели и вече са на 7️⃣2️⃣ и 7️⃣3️⃣ години! Бъдете готови да видите последните им снимки в тази статия! 👇

Изминаха повече от 5 десетилетия от излизането на една от най-хвалените адаптации на „Ромео и Жулиета“. Главните герои бяха изиграни от О. Хъси и Л. Уайтинг, които по време на снимките все още бяха тийнейджъри. Филмът излиза на екраните през 1968 г., а звездите вече са на 70 години.

Мнозина са се чудили как годините и възрастта са променили легендарните актьори и ето ги! Да се каже, че са се развили до неузнаваемост, няма какво да се каже. Макар да са запазили чара си, филмовите звезди, които завладяха милиони зрители, днес изглеждат неузнаваеми.

„Слава Богу, че все още са живи и живеят щастливо!“, „Колко време съм спал?“, „Изглеждат фантастично за възрастта си, честно казано!“, „Ето как изглежда остаряването с грация и достойнство“, „Майката природа ги е дарила с най-добрите гени“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh