„Рядка снимка на децата на звездата!“ Най-накрая феновете успяха да видят порасналите деца на Сара Джесика Паркър

„И тримата са копия на майка си!“ 😵‍💫 Въпреки че Паркър се опитва да държи децата далеч от обществото, но тя прави изключение 🧐😲 Имате възможност да ги видите в статията 👇👇👇

Сара Джесика Паркър е американска актриса и продуцент. Естественият чар и талант помагат на изпълнителката да се превърне не само в ярка холивудска звезда, но и в една от основните модни звезди на планетата и икона на стила. Актрисата изглежда перфектно на екрана, създавайки образи на интересни героини.

През 1982 г. Паркър прави своя дебют в телевизията, който продължава около година и не придобива популярност, но критиците оставят добри отзиви за актрисата. Този сериал е последван от малки роли в комедия, мелодрама и главна роля в музикална комедия.

През 1997 г. актрисата се омъжва за колегата си Матю Бродерик и романът им до този момент продължава шест години. Пет години след брака си Сара и Матю имат син Джеймс, а през лятото на 2009 г. им се раждат близначките Марион и Табита, които са износени от сурогатна майка.

Синът много прилича на майка си. Говори се, че в момента той следва висше образование в университета, и може да се каже, че не се интересува от кариера на актьор. Въпреки това интернет потребителите твърдят, че външният му вид може да го превърне в очарователен актьор.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh