„Сали Фийлд: Зад екрана!“ Ето всичко, което трябва да знаете за американската актриса, носителка на „Оскар

Всички казват: „Не си достатъчно красива за актьорско майсторство“, но тя израства и се превръща в емблематична актриса! 😏👌 Известна е с ролите си в „Места в сърцето“ и „Норма Рей“ – филми, които ѝ носят два Оскара! 🎬💥 Нека в тази статия хвърлим светлина върху неизказаните части от пътя на Фийлд към славата и личния ѝ живот! 👇

Едва ли има някой, който да се усъмни в самоличността на Сали Фийлд. Дебютната ѝ роля в актьорското майсторство е в „Гиджет“, където блестящо се превъплъщава в сестра Берил. Кариерата ѝ е изпълнена с възходи и падения. Ролите ѝ в „Норма Рей“ и „Места в сърцето“ ѝ носят два Оскара.

Сали е забележителна и с участието си в „Сибила“, „Спешно отделение“ и „Братя и сестри“, за които получава по-голяма слава и признание. Благодарение на своята издръжливост, голям талант и решителност тя плавно преминава от телевизионна звезда в уважаван актьор.

Що се отнася до личния ѝ живот, тя е била омъжена два пъти. Първият ѝ съпруг е Стивън Крейг и бракът им продължава от 1968 до 1973 г. От него Сали има двама сина – Питър и Илай. Вторият ѝ съпруг е Алън Грийсман, с когото са заедно до 1994 г.


Like this post? Please share to your friends:
Azbuh