„Салма развърза халата си от радост“: красива звезда случайно показа гърдите си

По време на танца горната част на халата ѝ случайно се отворила твърде много.🧐

Мнозина са просто възхитени от красотата на тази актриса. Неотдавна тя приветства своите 24 милиона абонати в профила си и сподели ново видео. Във видеото инцидентът е представен по забавен начин.

Салма Хайек, която е на 56 години, има изненадващ момент в последното си видео. Тя отпразнува, че вече има 24 млн. абонати на акаунта и публикува видео, в което танцува по бял халат, но след няколко секунди нещо не е наред с танца.

Тя разкопча твърде много халата си и показа гърдите си на 24 милиона фенове.

„24 милиона фенове са 24 милиона причини за усмивка. Много се радвам, че сте с мен, не мога да сдържа радостта и благодарността си“, каза тя.

Феновете на красивата звезда веднага забелязаха този момент и под публикацията написаха: „Важното е да се цензурира, защото живееш най-добрия си живот, танцувайки, и в крайна сметка всичко се случва“, каза един от феновете.

„Те превръщат всяко нещо в парти“, а друга каза: „Те са много добри: „Обичам те“ на испански език.

Има и други фенове, които хвалят танцовите ѝ умения. Красивата Салма за първи път получава признание, като участва в Met Gala 2023 г. Тя носи прекрасна червена рокля с латексов топ. Тя покори целия свят.

Салма носеше и перлени каишки, а дългата ѝ коса беше прибрана на опашка.

На снимките, които тя публикува в Instagram в края на април, тя е облечена в жълт бански, докато плува във водите на океана.

Тя изглеждаше просто великолепно. Под публикацията тя написа, че обича да прекарва времето си в океана. „Всеки път, когато искам да се почувствам освежена, скачам в океана“, каза тя. Този път, в случая с видеото, абонатите ѝ също я похвалиха в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh