„Само слепец може да изневери на жена си с нея!“ Това е жената, която развали брака на Шварценегер

В 2️⃣0️⃣1️⃣1️⃣ Мария Шрайвър подава молба за развод малко след като аферата му излиза наяве! 💔😩 Една обикновена домакиня се превърна в тази, която развали брака им от 2️⃣5️⃣ години! 😳🤫 Пригответе се да изпаднете в ужас, когато видите тази, с която актьорът е изневерил на съпругата си в тази статия! 👇

Бракът между тази двойка продължава повече от 2 десетилетия, който е разбит, вярвате или не, заради любовната афера на Шварценегер. Още през 2011 г. Мария подава молба за развод, с което предизвиква обществена полемика. Само си представете изумлението на жената, когато изневярата му излезе наяве.

Вярвате или не, но този, който развали брака им, беше тяхната домашна помощница. Всеки път, когато хората видят нейни снимки, не могат да възприемат как мъж като него може да избере нея пред красивата си съпруга. Когато икономката започва да нарича детето си „мини версия на Арнолд“, Мария започва да подозира и скоро открива, че Джоузеф е незаконен наследник на съпруга ѝ.

По-късно мъжът признава, че това, което е направил, е неприемливо, но не иска наследникът му да се чувства нежелан. Затова звездата от „Терминатор“ ги подкрепя, доколкото е възможно. Джоузеф вече е пораснал и върви по стъпките на кариерата на баща си. Той проявява голям интерес към бодибилдинга.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh