„Само слепец може да й изневери!“ Малцина са виждали как изглежда 72-годишната майка на Иглесиас

Енрике Иглесиас показа майка си и всички се влюбиха в нея от пръв поглед! 😮💘Фенките трябваше да проверят два пъти възрастта на тази жена, след като видяха снимките ѝ в тази статия! 👇👇👇

Разбира се, беше трудно да устоиш и да не се влюбиш в очарователния млад модел от Филипините на име Мария Изабел Пресли. Хулия Иглесиас се влюбва лудо в нея почти веднага и скоро двамата създават романтична връзка.

Влиятелният баща на Исабел не може да разбере намеренията на наследницата си, смятайки, че е глупава постъпка да остави всичко зад гърба си и да се посвети на един безнадежден и непопулярен певец. Но момичето решава да послуша сърцето си.

Тя пренебрегва съветите на родителите си и става съпруга на бъдещия най-успешен и известен испански певец. В резултат на брака си двойката посреща трима наследници, които вече са пораснали.

Далеч обаче не всичко било толкова гладко, колкото изглеждало на пръв поглед. Наличието на толкова красива и грижовна съпруга не му попречило да ѝ изневерява постоянно, което в крайна сметка довело до скандалния им развод.

Изабел обаче бързо забравила известния певец и, вярвате или не, успяла да се омъжи още четири пъти. Когато се вгледаме в тази вечна красавица, все още остава тайна как изобщо е възможно да изглежда толкова красива на 72 години.

Не забравяйте да споделите мнението си по-долу!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh