„Сбърчено лице, с цигара!“ Ето какво е направила пластичната хирургия с Мелани Грифит

Не позволявайте на Бандерас да види тези снимки на Мелани Грифит! 🚫 Камерите тайно са заснели актрисата малко след серия от разкрасителни инжекции! 💉💊 Дори верните фенове си затваряха очите от срам, когато я виждаха да изглежда по този начин! 🫣🤯За скандалните снимки – вижте статията! 👇

Външният вид на Мелани Грифит, една от най-изявените и талантливи актриси, е претърпял забележими промени заради многобройните козметични операции и разкрасителни процедури, на които се е подложила. Освен като дрипава кариера, индустрията я познава като съпруга на А. Бандерас.

За тези, които не знаят, връзката им разцъфтява по време на филмовите продукции и те се женят на 14 май 1996 г. През 1996 г. те посрещат дъщеря на име Стела. Една от най-примерните двойки обаче обяви развода си през 2014 г. след 18 години брак.

Макар да посочват като основна причина за развода си непреодолими различия, се говори, че липсата на комуникация и дори изневяра са довели до раздялата им. Бандерас бързо се впусна в нова връзка, като се смята, че Мелани все още е свободна.

Неотдавна папараци заснеха забележителната актриса след трансформацията ѝ с пластична операция и да се каже, че е изглеждала напълно неузнаваема, няма какво да се каже. Някои дори твърдят, че актьорът би бил дълбоко разочарован да види бившата си съпруга сега.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh